Etter innleggsforfatterens syn er miljø og klimasaken en og samme sak hvor de som vil spenne ben for vind industrien kun ligger litt lengre frem i løypene. Foto: Privat

En ærlig karakter

Det beste vi kan gjøre for klimaet er å ta […]

Forfatter:

Motvind Norge

Kategorier:

Publisert:

11. april 2023

Del:

Det beste vi kan gjøre for klimaet er å ta vare på naturen. Derfor gir det ikke mening å skjelle ut naturvernere og vindkraftmotstandere som «klimafornektere».

Tekst: Helge Nicolaisen


Det utvikles en gedigen vrangforestilling når debattene inntar holdninger om at naturvernere og vindkraftmotstandere er klimafornektere. Etter mitt syn er miljø- og klimasaken en og samme sak hvor de som vil spenne ben for vindindustrien kun ligger litt lengre frem i løypene. Det hele dreier seg om å forhindre et økonomisk vekstsystem som lager søkkrike globallister som bruker energiforsøpling som Pay pal-kort. Politiske ideologier som fremmer vindkraft både på hav og land som en klimavinnersak har etter mitt syn minus i troverdighet. De er villige til å saldere sin egen natur og havets blå åker for å skape søkkrike selskaper med perifere adresser. De er rett og slett villige til å selge barn og ungdoms fremtid for grønne glansbilder med feilkoder på. Luksuriøs energiforsøpling har i seg selv et potensiale som sannsynligvis overgår det våteste vindkrafteventyr. Fasader med fargerike pærer som kunne skaper lysforurensing, en natt himmel som snart ingen vil se, valuta av strøm, masselagringsfabrikker for Kina, oppvarmede rom uten et eneste menneske og ville forklaringer om behovet for mer. Jeg er vitterlig stolt av å stå på fjellene, jeg er utrolig stolt av å stå ved elvene, på viddene og i dalsøkkene og vise vesten min med tekst: Hei du – Æ e ingen klimafornekter, Æ e en naturforkjemper og dyrevelferdens verdisympatisør. Æ tok bare steget videre. Ha en aprilnatt fylt med stolthet og speid gjerne mot fremtiden som en ærlig karakter.

 

Nye innlegg