Rein-galskap

Fotokonkurranse September!

Tema: Reingilde  For å skape oppmerksomhet rundt og støtte for […]

Forfatter:

Motvind Norge

Kategorier:

Publisert:

31. august 2020

Del:

Tema: Reingilde 

For å skape oppmerksomhet rundt og støtte for de samiske reindrifterne på Øyfjellet og andre steder rundt om i landet som nå trues av vindkraftutbyggingen, vil det skje et Facebook-arrangement den 21. september. Fokuset er da på tradisjonell bruk av reinsdyrkjøtt. Fram til 21. september oppfordrer vi derfor alle som ønsker å støtte samenes næring og levesett til å ta et bilde av middagsbordet sitt, med eller uten deltakere, og sende det til kontakt@motvind.org. For mer informasjon angående arrangementet kan du besøke Facebook-siden her. 

Dette er en enestående mulighet til å nå ut til folk som ikke har hørt om oss, og å skape oppmerksomhet rundt vårt unike arbeid! I tillegg har du en sjanse til å få dine bilder publisert gjennom våre kanaler! De første hundre bidragene vil også få tilsendt en kopi av boken Vindbaroner av Hogne Hongset! For deg som står på frontlinjen, eller bare vil gjøre mer for å hjelpe oss, er dette en fantastisk sjanse til å vise ditt engasjement for saken! 

For å delta i konkurransen, send ditt bidrag til kontakt@motvind.org med navn og addresse, under emneknaggen ‘Reingilde’. 

Alle bidrag mottas med takk! 

Nye innlegg