Gaute Grøtta Grav. Foto: Motvind Norge

Gaute Grøtta Grav ansatt som leder for informasjon og kommunikasjon i Motvind Norge

Motvind Norge er stolte av å presentere Gaute Grøtta Grav […]

Forfatter:

Motvind Norge

Kategorier:

Publisert:

29. november 2023

Del:

Motvind Norge er stolte av å presentere Gaute Grøtta Grav som leder for informasjon og kommunikasjon i organisasjonen.

Gauta Grøtta Grav. Foto: Motvind Norge


– Vindturbiner i norsk natur er en særdeles dårlig ide. Motvind Norge jobber for å bevare både urørt natur og områder der folk lever og ferdes, og det motiverer meg, sier Gaute Grøtta Grav (44).

– Med 18.000 medlemmer er Motvind Norge allerede en stor organisasjon. Målet er å bli større, mer synlig og få enda mer innflytelse i tiden fremover, sier styreleder John Fiskvik.

Som leder for informasjon og kommunikasjon vil Gaute Grøtta Grav jobbe tett med medlemmer, samarbeidspartnere og media.

– Jeg har bred erfaring fra både media, politikk og annen frivillighet. Jeg ser frem til å bruke denne kompetansen i fullt monn fremover, slik at vi får enda større fokus på de negative konsekvensene av vindindustrien, forteller han.

– Gaute Grøtta Gravs engasjement vil utvilsomt være en styrke for Motvind Norges kommunikasjonsarbeid både eksternt og internt, spesielt med tanke på hans allsidige bakgrunn og erfaring fra både media, organisasjonsarbeid og samfunnsdebatt, sier Fiskvik.

Gaute Grøtta Grav tiltrer stillingen 1. desember 2023.


Om Gaute Grøtta Grav:

Gaute Grøtta Grav har over 20 års erfaring som journalist, programleder og innholdsprodusent for TV 2 og andre mediehus. Han har blant annet utdanning innen organisasjonspsykologi, markedsføringsledelse og kontraktsrett. I tillegg er han en aktiv samfunnsdebattant, investor og gründer av flere foretak.

Om Motvind Norge:

Motvind Norge er en partipolitisk uavhengig organisasjon med 18.000 medlemmer. Organisasjonens primære målsetting er å stanse utbyggingen av vindkraftverk i Norge og begrense skadene av allerede etablerte anlegg, gjennom demokratiske løsninger​​.

For mer informasjon eller ytterligere kommentarer:

Styreleder John Fiskvik, Motvind Norge

Mobil: 900 48 348

E-post: john.fiskvik@motvind.org

 

Gaute Grøtta Grav

Mobil: 92 60 15 05

E-post: ggg@motvind.org

Nye innlegg