haramsoya-spleis-juni-2021

Innsamling for Haramsøya

Vi trenger hjelp. Som kjent er Haramsøya-saken nå prøvd for Sunnmøre tingrett, med negativt resultat. Tidligere er anleggsarbeidet søkt stanset gjennom en sak om midlertidig forføyning for samme tingrett.

Forfatter:

Motvind Norge

Kategorier:

Publisert:

4. juni 2021

Del:

10.6.2021: «Nei til vindkraftverk på Haramsøya» har besluttet i dag at de ikke anker saken videre.  Innsamlingen avsluttes. Innbetalte midler går som forutsatt til Motvind Norges videre arbeid mot vindkraft.

Det er i dag satt i gang to innsamlingsaksjoner til Haramsøya. Vi gjør det vi kan for å få penger til ankesaken.

Vi trenger hjelp. Som kjent er Haramsøya-saken nå prøvd for Sunnmøre tingrett, med negativt resultat. Tidligere er anleggsarbeidet søkt stanset gjennom en sak om midlertidig forføyning for samme tingrett. Også den med negativt resultat. Styret i Nei til vindkraftverk på Haramsøy står nå i en situasjon der de må bestemme om de skal ta saken videre i rettssystemet ved å anke dommen til lagmannsretten. Tiden spiller mot dem og de vil være helt avhengig av økonomisk støtte fra medlemmene i Motvind Norge og andre støttespillere for å kunne ta avgjørelsen. Den må tas innen førstkommende helg er omme. Vi har bare dager.

«Nei til vindkraftverk på Haramsøya» sin Spleis: https://www.spleis.no/project/177394
Motvind Norges Spons (Benytt denne om du ønsker skattefradrag): https://innsamling360.no/innsamling/vis/89/

Nye innlegg