Vindturbiner i Haugesund. Foto: Kaare Finbak

Motvind Norge passerer 20.000 medlemmer: – Motstanden mot vindkraft i Norge har aldri vært større!

Nylig nådde Motvind Norge en ny milepæl ved å passere […]

Forfatter:

Redaksjonen

Kategorier:

Publisert:

14. juni 2024

Del:

Nylig nådde Motvind Norge en ny milepæl ved å passere 20.000 medlemmer. Den allerede sterke motstanden mot vindkraft i Norge er økende.


– Våre engasjerte medlemmer er en uvurderlig ressurs i arbeidet med å stanse nye vindkraftprosjekter og beskytte natur og lokalsamfunn, sier John Fiskvik, leder i Motvind Norge. -Vi er overveldet og takknemlige for den massive støtten vi får fra hele landet. Stadig flere nordmenn ser de skadelige og lite bærekraftige sidene ved vindkraft, og det motiverer oss til å fortsette kampen med stor styrke.

Motvind Norge er en grasrotorganisasjon som er helt avhengig av støtte fra medlemmer for å drive opplysningsarbeidet sitt. Motvind Norge arbeider svært bredt og arrangerer folkemøter, aksjoner, utarbeider høringsuttalelser og informerer offentligheten om de negative konsekvensene av vindkraftutbygging – blant mye annet. Målet vårt er å stoppe nye vindkraftinitiativ og sikre at Norges energiomstilling skjer på en måte som er bærekraftig og ansvarlig.

Målet vårt er å stoppe nye vindkraftinitiativ og sikre at Norges energiomstilling skjer på en måte som er bærekraftig og ansvarlig.

-Folkemøtene våre har fulle hus over hele landet, og vi merker en økende bevissthet blant folk flest om hvor skadelig og lite fremtidsrettet vindkraft faktisk er, sier Gaute Grøtta Grav, leder for informasjon og kommunikasjon i Motvind Norge. -De økende medlemstallene gir selvsagt stor inspirasjon til å fortsette kampen mot vindkraftutbygging.

Motvind Norge står nå foran en viktig fase hvor organisasjonen vil mobilisere ytterligere for å få ledende politikere på Stortinget til å ta problematikken med vindkraftutbygging på alvor. Jo flere medlemmer vi har, desto sterkere blir vår stemme i debatten.

-Motvind Norge vil fortsette å jobbe utrettelig for å beskytte både natur og lokalsamfunn fra de negative effektene av vindkraft, lover John Fiskvik. -Vi oppfordrer alle som deler vårt syn til å bli medlemmer og bidra til en bærekraftig fremtid for Norge.


 

Nye innlegg