Motvindfestivalen i Haugesund 10. – 11. august

Om det overhode er noe du skal delta på i august, så er det Motvindfestivalen! Endelig er smittesituasjonen slik at mange kan samles, og vi kan vise Erna Solberg, Tina Bru & co hvor mange og hvem vi er! I tillegg til å treffe andre hyggelige og dedikerte naturvernere og vindkraftmotstandere, starter årets Sildajazz 11. august, så her kan dere i tillegg til å markere folkets motstand, få dere en skikkelig ferie. Dette blir årets happening, så hiv dere rundt!!

Energirike 2021 avholdes 10. og 11. august på Festiviteten i Haugesund. Tina Bru deltar tirsdag, Erna Solberg onsdag.

Vi skal vise vår motstand mot raseringa av norsk natur og folkehelse og demonstrere utenfor Festiviteten mens konferansen pågår. Vi har bedt om møte med statsråd og statsminister for å overlevere Motmeldinga «Energipolitikk på naturens premisser – til beste for klima, naturmangfold, mennesker og næringsliv».

Det blir faglige samlinger om energi og vindkraft begge dagene. Om vindkraft og folkehelse, energiforsyning (energibløffen), økonomi, naturmangfold og brudd på lovverket.

For å vise bredden i engasjementet mot vindkraft, er organisasjonene som kjemper mot vindkraftlobbyen invitert til felles markering som medarrangører.

Motvind Tysvær er sekretariat og teknisk arrangør og tar mot innspill til innledere, behov for bannere, paroler, osv. Vi følger opp med informasjon fortløpende.
Kontakt:  
Hildegunn Flengstad, mobil 908 30 335, e-post: hildegunn-hervik.flengstad@tysver.kommune.no

Motvindfestivalen – program
Motvindfestivalen – på Facebook

Motmeldinga «Energipolitikk på naturens premisser – til beste for klima, naturmangfold, mennesker og næringsliv»

EnergiRikekonferansen 2021

Sildajazzen Haugesund International Jazz Festival (etablert 1987) 11. – 15. august