Motvind Norge, Energirike, Tysvær, Energidagene, Erna Solberg, Tina Bru, Regjeringen, Møter
Motvind festival 21 – Gruppebilde møte med statsråder

Program for Motvindfestivalen 2022

9. og 10. august inviterer Motvind Norge til Motvindfestivalen 2022, […]

Forfatter:

Motvind Norge

Kategorier:

Publisert:

8. august 2022

Del:

9. og 10. august inviterer Motvind Norge til Motvindfestivalen 2022, i Haugesund, samtidig som Energirike inviterer til bransjetreff. Bildet ble tatt i forbindelse med fjorårets konferanse. Synlig fra venstre: Bjarne Jensen (nåværende leder for Motvind Norges havvindutvalg), Tina Bru (daværende olje- og energiminister for Høyre), Hildegunn Flengstad (nåværende styreleder i Motvind Norge), Sveinulf Vågene (rådgiver i Motvind Norge), Sveinung Steinsland (stortingsrepresentant for Høyre), Erna Solberg (daværende statsminister for Høyre), Sonja Bjørknes (medlem av Motvind Norges folkehelseutvalg), Eivind Salen (daværende styreleder for Motvind Norge). Foto: Motvind Norge

9. og 10. august inviterer Motvind Norge til Motvindfestivalen 2022, i Haugesund. Som i fjor vil festivalen foregå parallelt med en energikonferanse i regi av Energirike. Langs den aksen som strekker seg mellom Festiviteten, rådhusplassen og Høgskolen på Vestlandet vil du kunne møte på en rekke personer som på ulike måter har markert seg i den norske kraftpolitikken, representanter for helt ulike syn og verdier.

Motvindfestivalens geografiske midtpunkt blir rådhusplassen, altså plassen utenfor Haugesund rådhus. Her starter festivalen tirsdag 9. august klokken 09:30, med en appell fra Motvind Norges styreleder, Hildegunn Flengstad. På rådhusplassen vil det begge dager være slått opp et telt hvor det serveres kaffe og vafler. Alle appellene holdes her. Inne i den bygningen som huser Høgskolen på Vestlandet blir det faglige, analytiske innlegg og diskusjoner, i regi av Motvind Tysvær.

Vi håper å se mange Motvind Norge-medlemmer i Haugesund 9. og 10. august!