REPowerEU, grafikk 7

REPowerEU: Høringsfrist i dag 22. august!

Høringsfristen for REPowerEU, nærmer seg med stormskritt. Skriv høringssvar i dag […]

Forfatter:

Motvind Norge

Kategorier:

Publisert:

22. august 2022

Del:

Høringsfristen for REPowerEU, nærmer seg med stormskritt. Skriv høringssvar i dag og bidra til at vi knuser rekorden fra 2019!

REPowerEU er en plan som åpner for industrialisering av enorme områder, både på land, i fjæra og til havs. EU vil ha oss til å ofre store arealer uten at konsekvensene på forhånd blir utredet, noe som bryter med naturmangfoldloven, plan- og bygningsloven, havenergiloven og flere andre lover. Om det planlagte frislippet ikke stanses, vil det gå hardt utover naturmangfoldet. Videre vil fellesskapet bli belastet med enorme investeringskostnader og økonomiske tap som følge av at andre næringer blir skadelidende. Motvind Norge sier klart nei til REPowerEU. Uansett om du er medlem hos oss eller ikke, ber vi deg om å sette av noen minutter til å skrive høringssvar i dag. Har du allerede gjort det, så del gjerne det du har skrevet i sosiale medier, til inspirasjon for andre. Registrerte høringssvar kan du lese her.


Hvordan svare på REPowerEU-høringen?

  • Gå inn på selve høringen, her. Scroll nedover. Ganske langt nede på siden kan du skrive hva du personlig mener om EUs forslag. Du trenger ikke å skrive langt. Én setning er bedre enn ingenting. (Eksempel: Jeg sier nei til REPowerEU fordi…)
  • Trykk «NESTE».
  •  «Jeg svarer som». Her velger du «privatperson», hvis du svarer på egne vegne. Det går også an å svare på vegne av en organisasjon eller et politisk parti.
  • «Kontaktinfo». Her skriver du inn navnet ditt. Du kan alternativt velge «Jeg ønsker ikke navnet mitt på nettstedet», hvis du foretrekker å være anonym. 
  •  «E-post for kvittering». Her skriver du inn e-postadressen din. 
  •  Trykk «NESTE».
  •  Husk å sett kryss for «Ja, jeg aksepterer vilkårene».

Motvind Norge sier nei til REPowerEU!


Les hva Motvind Norges leder og nestleder mener om REPowerEU her.

Les Hogne Hongsets kommentar til REPowerEU her.

Nye innlegg