Hans-Petter-Sørensen-sjonfjellet

Solid start for Stortingsvalget 2021 – et NATURVALG

Med 121 registrerte markeringer og hundrevis av deltakere gikk den første av flere landsomfattende markeringer før høstens stortingsvalg av stabelen i går ettermiddag.

Forfatter:

Motvind Norge

Kategorier:

Publisert:

16. februar 2021

Del:

“La fjellet leve” var hovedparolen da ca. 100 personer deltok i en fakkelmarkering under nymånen i blålyset over Sjonfjellet mandag ettermiddag. Foto: Hans Petter Sørensen. 

Med 121 registrerte markeringer og hundrevis av deltakere gikk den første av flere landsomfattende markeringer før høstens stortingsvalg av stabelen i går ettermiddag. Det er en hjertesak for oss, dette stortingsvalget dreier seg om kamp for natur og stans av vindkraft.

Godt vær. God oppslutning. God pressedekning. Dette var en flott start!

"Trinn III Rákkočearro vindkraftverk og monsterlinja Skaidi - Varangerbotn må aldri bygges" - er budskapet fra Frode Utsi i Seida i Tana.
«Trinn III Rákkočearro vindkraftverk og monsterlinja Skaidi – Varangerbotn må aldri bygges» – er budskapet fra Frode Utsi i Seida i Tana.

121 registrerte markeringer, store som små, i tillegg til mange små markeringer. 25 personer på begge sider av Tanaelva i nord, til fakkelmarkering i Mandal helt sør. Av markeringer som skilte seg ut fra bål, fakler og lys kan vi nevne 40 fakkeltog og frammøtte på skoleplassen i Narvik, isbading ved Stad, fakkeltog på Runde, burning turbin i Oslo, vardebål på Hartinnan i Snillfjord, flyere i postkasser i Stavanger, leder i Motvind Norge besøkte naboer til Vardafjell vindkraftverk, fellestur til Fløyna i Bremanger, markering utenfor kommunehuset i Bygland, markering utenfor kommunehuset i Tysvær, utdeling av flyere i Vikeså, Rødt markerte ved Domkirken i Stavanger, SV på isen i Sandnes. I Høyanger fikk de som kom av ferga informasjon hva det dreier seg om,  mens Rødt Namsos tente bål på Vattafjell.

Klikk på bildet for å se i google maps.

Innslag i media:

Facebookgruppa Valget 2021 et NATURVALG finner du her.

Nye innlegg