Motvind Innlandet Eidsvoll

Storstilt sluttspurt til Stortingsvalget!

Århundrets Stortingsvalg nærmer seg. Det er et naturvalg, det er […]

Forfatter:

Eivind Salen

Kategorier:

Publisert:

18. juli 2021

Del:

Århundrets Stortingsvalg nærmer seg. Det er et naturvalg, det er et vindkraftvalg, og det er et valg for å avgjøre hva slags energipolitikk og arealforvaltning vi vil ha her i landet. Mektige aktører med dype lommer har lagt løpet. De selger inn en fortelling om at vi og verden trenger uendelige mengder ny kraft, og at det haster å bygge den ut før det er for sent.

Får kraftbransjen og alle forretningsinteressene som følger den det som de vil, så vil ikke en fjell eller fjord eller hei eller skog være trygg, ikke i sør, ikke i nord, ikke langs kysten, ikke i innlandet.

Motvind Norge representerer folkebevegelsen mot dette ranet, der natur og bomiljø blir tatt fra nåtiden og ettertiden, for at noen ytterst få skal få en kortsiktig og gigantisk gevinst. Det er ikke bærekraftig, for å si det forsiktig, og folk som har sett og skjønt hva dette er for noe strømmer til folkebevegelsen så vi har vokst fra ingenting til 20 000 medlemmer på to år.

Men det er ikke nok. Vi må også gjøre motstanden synlig og merkbar. Det holder ikke å ha rett, om vi ikke også får rett. Til det trenger vi stor aktivitet, vi trenger bannere og materiell, vi trenger å arrangere Motvind festival i Haugesund 10-11 august og markering foran Stortinget 4. september, og mye, mye mer. Dette koster penger. Så vær med i kampen og gi hva du kan, hver for oss er vi enkeltmennesker, samlet er vi alle – bli med og gi!

https://innsamling360.no/innsamling/vis/93/

Fra aksjon, Stadlandet (foto: Eivind Salen)

Nye innlegg