Eivind-Salen-nyhetssak

Valgkomiteen anbefaler fornyet tillit til Eivind Salen

Vi i valgkomiteen er glade for å kunne legge fram […]

Forfatter:

Motvind Norge

Kategorier:

Publisert:

6. november 2020

Del:

Vi i valgkomiteen er glade for å kunne legge fram et forslag til et meget sterkt styre. Eivind Salen har vært en sterk stemme og samlende kraft for Motvind Norge, og valgkomiteen mener at dette arbeidet bør han få fortsette. Med god fordeling på geografi, kjønn, kultur og kompetanse, samtidig som kontinuiteten sikres, vil vi være godt rustet i den videre kampen for natur, miljø og livskvalitet. Det er når vi står samlet at vi vinner saken vår!

Det er viktig å videreføre tilliten og engasjementet i en stadig økende medlemsmasse. Med det forestående stortingsvalget er det viktig at denne styrken brukes til å skape den nødvendige politiske endring. God struktur, økonomiske muskler, politisk arbeid og kontakt med medlemmer og media blir viktig i året som kommer.  
 
Valgkomiteen har arbeidet i to omganger; i forkant av planlagt landsmøte i april og nå i oktober 2020. Vi har invitert til forslag og har hatt det privilegium å vurdere mange dyktige kandidater. Etter vedtektene kan styret ha 7 – 13 medlemmer. Valgkomitéen anbefaler et styre med 7 medlemmer og 3 vara.  

Valgkomiteens forslag til nytt styre

Navn Fylke Periode Funksjon 
Eivind Salen Rogaland 1 år leder 
John Fiskvik Innlandet 2 år medlem 
Eivind Mauland Agder 1 år medlem 
Hildegunn Hervik Flengstad Rogaland 2 år medlem 
Inge Even Danielsen Trøndelag 1 år medlem 
Merete Liberg Nordland 2 år medlem 
Nils Mikkelsen Utsi Troms og Finnmark 2 år medlem 
Grethe Nygaard Agder 2 år varamedlem 
Asle Hindenes Vestland 2 år varamedlem 
Helge Nicolaisen Troms og Finnmark 2 år varamedlem 

Forslag til revisor:
Randi Ulla Nogva, Nomia AS

Valgkomiteen, 6.11.2020
Sveinulf Vågene, Stavanger (Leder) – Ragnhild Sandøy, Tromsø – Inger Johanne Saunes, Ulsteinvik – Fredric Møllerop, Stavanger (Varamedlem).

Nye innlegg