Sjonfjellet

Vi melder sterk Motvind – Innsamlingsaksjon

275 vardebål den 8. oktober, et godt digitalt landsmøte 7. november og 19 000 betalende medlemmer - Motvind Norge er en samlet folkebevegelse!

Forfatter:

Motvind Norge

Kategorier:

Publisert:

13. november 2020

Del:

[button text=»Innsamlingsaksjon – Støtt motvind nå!» color=»secondary» radius=»5″ expand=»true» link=»https://bidra.motvind.org/innsamling/vis/?pk=70″ target=»_blank»]

Foto: Hans Petter Sørensen

Vi trenger sterk Motvind – innsamlingsaksjon

275 vardebål den 8. oktober, et godt digitalt landsmøte 7. november og 19 000 betalende medlemmer – Motvind Norge er en samlet folkebevegelse! Joda! Men –  på grunn av overforbruk i de tre første kvartalene har organisasjonen dårlig økonomi.

Det står om ikoniske landskap, umistelige natur- og kulturverdier, demokrati og rettsvern. Det er kampen mot videre utbygging av vindkraft, om folkets og landets fremtid, for lokalsamfunn, for reinbeitedistrikt, for fiskeriene og for turistnæringen. Det er stortingsmelding. Det er valgår. Det er nå det gjelder.

Derfor må økonomien på fote igjen slik at organisasjonen ikkje må gå på sparebluss i et halvt år framover. Derfor ber vi medlemmene våre om et ekstra bidrag. Vi skal gi full styrke.

Innsamlingen går til fornyede krefter for administrasjon og drift av Motvind Norge. Vi har ingen tid å miste!