Foto: Hans Petter Sørensen

Støtt motvind – Vi melder sterk motvind!

Gi en gave til Motvind Norge

Motvind Norge ønsker all støtte velkommen!

Gi et valgfritt beløp som støtte til vårt arbeid mot vindkraftbransjen.

Dette er et engangsbeløp, og du tegner ikke medlemskap i Motvind Norge som følge av denne gaven.

Gaver og bidrag gir rett til skattefradrag. Alle givere blir kontaktet etter nyttår med spørsmål om å oppgi fødselsnummer eller organisasjonsnummer som så blir sendt skattemyndighetene.

Gi Gave
Bli fast giver - Månedlig støtte

Bli fast giver

Ønsker du å gi et fast månedlig beløp til Motvind Norge?
Ved å klikke «Støtt» kan du enkelt opprette Avtalegiro med ønsket beløp og belastningsdato.
Du signerer med BankID.

Bli fast giver
Støtt Motvind Norge - Vi melder sterk motvind!
Innsamling avsluttet

Vi melder sterk Motvind
275 vardebål den 8. oktober, et godt digitalt landsmøte 7. november og 19 000 betalende medlemmer – Motvind Norge er en samlet folkebevegelse!

Til tross for regjeringens enighet om å gi kommunene vetorett mot vindkraftutbygging – som er en viktig delseier – er kampen mot vindkraft langt fra over!

Det står om ikoniske landskap, umistelige natur- og kulturverdier, demokrati og rettsvern. Det er nå det blir avgjort om Haramsøya, Stadlandet, Øyfjellet, Tysvær og andre katastrofale anlegg blir realisert. Det er en kamp vi ikke kan tape. Det er valgår. Det er Stortingsmelding. Det er kampen mot videre utbygging av vindkraft, om folkets og landets fremtid, for lokalsamfunn, og for reinbeitedistrikt, for fiskeriene og turistnæringen. Det er nå det gjelder.

Vi legger interne «kastevinder» bak oss, og med økonomi og organisasjon på plass får Motvind full styrke. Vi lover å gi alt.

Gi det du kan avse, du også, og spre budskapet: Vi melder sterk Motvind!

Denne innsamlingen går til administrasjon og drift av Motvind Norge.
Vi har valgt å bruke StyreWeb sin løsning for innsamling og ikke Spleis. Dette fordi StyreWeb kun tar 2,5 % + 5 kr av hvert beløp, mens Spleis tar 6 %.