Yetz_logo_standing_dark@3x (002)

Helnorsk Bærekraftig Strøm- Fri For Vindkraft

Mange av våre medlemmer har etterspurt måter å bruke sin […]

Forfatter:

Motvind Norge

Publisert:

27. august 2020

Del:

Mange av våre medlemmer har etterspurt måter å bruke sin forbrukermakt i kampen mot utbygging av skadelig vindindustri i Norge. I krigen mot kapitalmakten er taler penger høyere enn noe, og hver krone sender et kraftig signal til regjering og industri om vår motstand. Mange har også uttrykt et ønske om å kunne benytte seg av et bærekraftig strømabonnement, fritt for vindkraft.

Derfor er Motvind Norge er stolte av å kunne annonsere vårt samarbeid med Yetz! Yetz Strøm er en heleid norsk strømleverandør opprettet i 2017, som en utfordrer til de store strømselskapene i Norge. Yetz er en av få strømleverandører i Norge som er forpliktet til 100 % fornybar energi – uten vindkraft! Med bærekraftig strøm fra småkraftverket Ilaget i Kvinnherad kommune, tilbyr Yetz en av de laveste strømprisene i landet. Gjennom vårt samarbeid og felles forpliktelse til å ivareta norsk natur, har vi inngått et samarbeid siktet på å tilby våre medlemmer konkurransedyktige strømavtaler, og i forening gi flere en stemme mot utbygging av skadelig vindkraft i Norge.

Flere av eierne og ledende ansatte i Yetz er selv medlemmer av Motvind Norge; gjennom vår avtale ønsker vi å gi alle Yetz’ kunder bevissthet rundt og muligheten til å støtte vårt arbeid.

Yetz Vindfri er en strømavtale for deg som er opptatt av bærekraftig energi til en rimelig pris. Inntektene fra Vindfri går til innkjøp av el- og opprinnelsessertifikater fri for vindkraft, samt årlig å betale medlemskontingent i Motvind Norge på 200 kroner for nye medlemmer, så snart du har vært kunde av Yetz Vindfri i 6 måneder. Gjennom denne avtalen er du slik også med på å støtte vårt videre arbeid, samtidig som du kan hjelpe en ny og innovativ strømleverandør, i hovedsak eid av egne ansatte, å fortsette å vokse og utfordre disse store strømselskapene.

For alle eksisterende medlemmer av Motvind Norge som blir kunder av Yetz Vindfri, vil Yetz likeledes støtte oss i kampen med tilsvarende beløp på 200 kroner i året. Dette er således den beste måten å støtte vårt felles arbeid videre for å utfordre utbygging av skadelig vindkraft som forringer norsk natur og lokale rettigheter.
Gjennom denne avtalen, og vårt nye månedlige støttemedlemskap, gir vi nå våre medlemmer flere muligheter til å kunne støtte oss på regelmessig basis, og opprettholde presset på industri og politikere, som kjenner vinden begynne å snu!

Strømavtalen finner du på www.yetz.no/strom/kampanje/vindfri, og det er ingen bindingstid. Vi håper du vil hjelpe oss å fortsette å vokse, og å utfordre storindustriens og kapitalmaktens utmagring av norsk natur!