julehilsen

God jul!

2020 har vært et spesielt år. Motvind Norge har snart […]

Forfatter:

Motvind Norge

Kategorier:

Publisert:

21. desember 2020

Del:

2020 har vært et spesielt år. Motvind Norge har snart 19 000 medlemmer og er landets raskest voksende organisasjon. Umistelige deler av vår naturarv og kulturarv er tapt, og sørsamisk reindrift er kritisk truet. Stortingsdebatten 1. desember var forstemmende.  Mange har opplevd sjokk, vantro, sorg og sinne. Likevel – vi har oppnådd svært mye! Vi har flyttet debatten ut i det offentlige rom, vi har vunnet flere saker, og vi har lagt enormt press på de som vil ha fortsatt vindkraftutbygging. Dette presset skal vi fortsette og forsterke. Hvordan, skal vi komme tilbake til på nyåret.

Takket være dugnad fra mange er det gjort en formidabel jobb, ikke minst siste kvartalet. I landsmøtet 7. november ble alle vedtak fattet med overveldende flertall, og styret har et godt grunnlag for arbeidet, se Protokoll og regnskap for 2019. 15.12. ble engasjement som daglig leder og organisasjonssekretær utlyst. Vi trenger fortsatt mange frivillige, kontakt kontakt@motvind.org.

Nye bånd er knyttet landet rundt, vi samarbeider med andre organisasjoner – vår styrke er kunnskaper, samhold og samhandling. Mange økonomiske bidrag og innbetalt kontingent for 2021 viser tillit og innsatsvilje. Alle kan være trygge på at de er med i en demokratisk og sterk organisasjon, som politikere og media må lytte til. Bli medlem –  verv nye medlemmer. 

Som energiteknologi er vindkraft ustabil, lite effektiv og svært kostbar, og anleggene gjør store skader på natur, samfunn og miljø. Regimet gjør folket rettsløse, og vi får aldri naturen tilbake. Vindkraft er ingen løsning. I juledagene får fjellene fred, og vi kan hente nye krefter. Vi står sammen i en hjerte- og æressak! Vi ønsker alle medlemmer og samarbeidspartnere
EN FREDFULL JULEHØYTID og ET GODT NYTT ÅR!

Våre facebook flater: Motvind NorgeMedlemmer i Motvind Norge  og Vindkraft: Nei til vindkraft i norsk natur.